start
Bio
Uticaj Svemira
audio & video
studio
izdanja
kontakt
english
 
 

- UTICAJ SVEMIRA -

Pored pseudonima Wolfgang S., Vukan Stojanovic koristi i drugi pseudonim, Uticaj Svemira, koji je nastao kao posledica vinil 12" izdanja Collected Works EP objavljenog u junu 2020. (Label Foundation). Snimci sa tog vinil izdanja nastali su u periodu 1994./95. a dve numere sa A strane ove ploce originalno su objavljene na albumu Wolfgang S. - Uticaj svemira (ITV MM 1995, SOKOJ 1050, objavljeno samo kao CC traka). Tadasnji Vukanovi radovi bili su u Techno/Trance stilu i, da ne bi doslo do mesanja muzickih zanrova sa kasnijim (a i danasnjim) snimcima u House stilu, nastao je poseban projekat po imenu tog albuma iz 1995.g. - Uticaj Svemira.

Na A strani ove ploce nalaze se numere "Crna rupa" i "Nedodjija" a na B strani su dve neobjavljene numere "Deep Green" i "Over Moon" koje su nastale oktobra 1994. i mogle su se cuti samo tokom Wolfgang S. gostovanja na radio stanicama u Srbiji u istom periodu kada su i nastale.

Posetite UTICAJ SVEMIRA FaceBook page

Posetite Discogs stranicu posvecenu originalnom izdanju albuma Uticaj Svemira iz 1995. Wolfgang S. - UTICAJ SVEMIRA (ITV MM)

 

Wolfgang S. Facebook page Wolfgang S. Facebook page - - - SoundCloud Wolfgang S. SoundCloud page - - - Wolfgang S. YouTube channel

Sva prava zadržana. All Rights Reserved. Copyright 2020